Sep 8, 2006

Christina...

BY Rose Harissa IN No comments


i'm not a big fan of her but I like this pose...

Sep 7, 2006

Lana vs Fasha

BY Rose Harissa IN No comments





hmm... dah tentu aku pilih fasha... aku suker fasha.. muke dia seksi dan unik... kalau bleh heroin novel2 aku, aku nak pilih dia..

Sep 6, 2006

wentworth miller

BY Rose Harissa IN , No comments


ehem...

skg aku tengah giler lukis gambar mamat ni... kiut!
kalo dulu, aku lukis manual. skg, belajar pakai illustrator... senang sikit... anak aku taklah sibuk nak mengacau... lagipun senang gak nak antar artwork kat APO?... email je.. ;)
nanti aku letak lagi gambar mamat kiut ni... ;P

Sep 5, 2006

Welcome to my life

BY Rose Harissa IN No comments

Huh, hari ni tercipta satu blog lagi… dah lama register tapi x create apa-apa pun...orang ada blog, aku pun nak gak ada blog… padahal dah ada satu kat Friendster… tapi aku malas nak update kat situ sbb dah set private entry…
Yang ni pulak… sebagai persediaan untuk menyambut kelahiran novel sulung aku… sebab aku tengok dah ramai penulis yang ada blog sendiri untuk berinteraksi dengan pembaca… juga sebagai platform untuk aku letakkan ‘artwork’ aku…Jadi aku rasa perlulah untuk aku memperkenalkan diri aku di alam maya ni ...