Apr 3, 2008

Jadual Aku di PWTC

BY Rose Harissa IN 8 comments

.::Jumaat 4 April::.
Norzailina Nordin, Lily Haslina, Rose Harissa
.::Sabtu 5 April::.
Norzailina Nordin, Anis Ayuni, Aleya Aneesa, Ramlee Awang Murshid, Azhan Kamal, Richie Rachman, Hezzy Azra, Emma Maizura, Rose Harissa, Qaira Qashida
.::Isnin 7 April::.
Lily Haslina, Murad Arshad, Rose Harissa, Luqman Hakim
.::Jumaat 11 April::.
Norzailina Nordin, Lily Haslina, Rose Harissa, Meen Zulaikha, Damya Hanna
.::Sabtu 12 April::.
Norzailina Nordin, Anis Ayuni, Damya Hanna, Meen Zulaikha, Aisya Sofea, Richie Rachman, Aleya Anessa, Fatin Nabila, Lynn Dayana, Ramlee Awang Murshid, Rose Harissa, Qaira Qasidah

8 comments:

  1. stat pukui berapa kat sana?

    ReplyDelete
  2. alamak... lupa letak jam lak... hmm... kalau aku, dalam kul 10-10.30 pagi, Insya ALLAH aku dh ada sana... :)

    ReplyDelete
  3. rose, aku keje la ari sabtu tu... tu pasai mintak kau cup kan seat. kau kan 'senior' aku, dpt duduk sebelah tlog kau koyakkan plastic pembalut pun kira ok dah...hehe

    ReplyDelete
  4. ko tulis 10-10.30 tu mcm masuk kul 10 balik 10.30. hehe.. insyallah sabtu tu ingat nak pi ngan sue. taktau nak tala yg mana dulu. kalau tak der aral melintang, ada org kuantan nak jumpa ko. dia tu peminat BCM

    ReplyDelete
  5. oooo... ko keje ek Hezzy? aku ingat semua org 'D.O' cam aku... kekeke... ha yelah, aku cup kan tempat kat ko, silap ari bulan, aku plak yng bukak balut plastik kat ko, sbb ko x berapa biasa lagi kan bukak2 plastik ni... hahahahhahaha... gurau senda!

    Rinn... pandai aje ko putar belit statement aku... hehehe, anggaran dalam kul 10 pagi or 10.30 pagi aku sampai... haa... orang kuantan? kak ema itukah? musti minat Azalan tu... hik hik hik...

    ReplyDelete
  6. rose! kakmOn tersenarai tak org2 'Terpilih' tu, tingin gak hasil tgn mu :p

    ReplyDelete
  7. kak mOn... mmg la kak mOn tersenarai tp.. jauhnya kak mOn duk... tp segan gak nk bg kak mOn... murah dan sengkek je rasa mende tu.. huhu

    ReplyDelete