Oct 25, 2008

Zarul - Serasi Di Hati

BY Rose Harissa IN , 11 comments



ZARUL
Hero Novel 'Epal Ijau'


Nota kaki :
Gelaran novel epal ijau diberi oleh
ju'a dari GENGKICAP! Tengkiu beb!

Rinn pulak kata, novel ni mcm novel muzikal (sbb aku pernah bagi dia baca manuskrip ni dulu, nak mintak komen sebelum dihantar!) Tengkiu gak beb!


11 comments:

  1. Rose..
    tgk yutaka lg la x sabar tunggu bln 11 ni..

    rose..agak2 masa majlis kak yati 1/11 dh kuar tak SDH ni?

    ReplyDelete
  2. Dyea...
    hehehe... masa tgh tulis citer ni, mmg membayangkan karektor Zarul mcm yutaka dalam With Love... tp x ubah sikit bg mata lagi tajam... ahaha
    mmg selalu kalau nulis camni, tgk hero mana yang berkenan, jadikan hero novel... senang nak feel! :P

    uish... SDH tak kuar lagi kut masa majlis kak yati tu...

    ReplyDelete
  3. alamak... salah taip... bukan x ubah... tp dh ubah sikit tang mata...

    ReplyDelete
  4. all the best with novel epal hijau :)sori kalau ada terlanjur kata terkasar bahasa.. lagipun ko kan dah byk kali 'sekeh' aku. hmm macam ada rasa tak sabar nak pegang 'serasi di hati'...

    ReplyDelete
  5. tengkiu Rinn... tak pernah pun aku rasa kekasaran bahasa dr ko... ala, tak bincut pun aku 'sekeh' ko... hahah
    sebenarnya aku risau + x sabar! risau akan respon org!

    ReplyDelete
  6. Salamz Rose.

    Tahniah di atas kelahiran nvl terbaru ni.

    Oooo.. hijaunya! Ala2 Green Peace gituu.. caya la. hik hik

    ReplyDelete
  7. salam mersik...
    tengkiu...
    ya ijau itu warna keamanan dan kehenseman! hik hik hik

    ReplyDelete
  8. kak rose... leh tak sy ciplak illustrasi akak? cantik gila... mamat zarul tu handsome gila mcm somebody je...

    ReplyDelete
  9. hah? fadxiora nak cilok wat per? hehehe... mmg dia somebody pun... :)

    ReplyDelete
  10. nak menambah koleksi tuk letak dalam lattop... :D
    boleh kan kan kan kan????

    ReplyDelete
  11. hahaha... ambik ler fad... kalau setakat untuk kegunaan sendiri, akak tak kisah... :)

    ReplyDelete