Jan 1, 2009

PENGARUH FILEM SHUTTER

BY Rose Harissa IN 2 comments

Semalam tengok lagi filem Shutter ni kat TV9. Ala... filem seram yang si hensem Ananda Everingham berlakon tu. Dah berapa kali dah tengok. Citer ni aku tengok banyak kali pun tetap terkejut walaupun dah hafal kat mana hantunya keluar. Hari ni aku sakit tengkuk masa tengah ralit hadap PC. Hubby yang baik hati tolong picit dan letak minyak angin. Tapi mulutnya membebel.

"Selalu sangat sakit belakang la... sakit tengkuk laa..."
"Dah tu... saya ni menghadap komputer 24 jam..."
"Meh, saya tangkap gambar awak..."
"Eh? Nak buat apa pulak tangkap gambar saya cenggini?"
"Yelah, awak selalu sakit belakang... mesti ada hantu bertenggek kat bahu!"

Hubby gelak-gelak... aku dah menjeling. Aku dengan selambanya menjawab,

"Ah, takdenya hantu nak bertenggek. Ex-boyfriend saya semuanya hidup lagi!"

Hubby dah tergelak panjang. Aku? Sengih aje sebab dapat kenakan dia balik.
Sengal kan gurauan kami?

2 comments:

  1. salam cik rose harissa...

    hahahaha...kelakar la korang ni...
    (tumpang gelak sekali...hehehe)

    first time tgk citer tu kat tv9...
    antu nya tak seram sgt...tp tgk antu
    tu dok kat atas bahu, mcm jerangkong je...isk3...mcm shinigami pun ada...

    mamat hero tu mmg ensem...tp tak se-hensem yutaka... ^__^

    ReplyDelete
  2. salam wanupeh...

    haha... kami mmg 'bongek' sikit...

    yeap...masa tgk hantu tu bertenggek atas bahu dengan setianya mmg aku rasa semacam...

    ananda tu ada masanya aje nampak comey... mmg x leh lawan yutaka ah... :P

    ReplyDelete