Apr 25, 2009

Isnin 27 April Jam 7.30 pagi TV3

BY Rose Harissa IN 7 comments

Petikan dari laman Universiti PTS



Tarikh: 27 April 2009 (Isnin)
Rancangan: Malaysia Hari Ini (MHI), TV3
Masa: 7.30 pagi
Buku: Evolusi Elly: Daripada Rempit Kepada Juara
Blog penulis: roseharissa.blogspot.com
Saksikan Pemenang Kategori Expert, Cub Prix, Elly Idzlianizar dan penulis buku, Rose Harissa live di MHI, TV3.
Nantikan juga kemunculan motor bertuah Elly dan para rakan Cub Prix.

******************************

Terima kasih banyak-banyak Puan Ainon... untuk pertemuan bermakna semalam!

7 comments:

  1. alahai Rose, mcamana le aku nak lihat ko nie.... ada ke dia k udara time aku kerja.... adui..rugi nya aku... aku memang dah set nak tengok tau... tp aku harap ada kat youtube nanti....
    Hah, psti ko kai baju merah kan... n p.a a.k.a hubby ko tu ikut tak ? ko sruh dia ambik gmbar ko ye... dpt juga kopost kat sini kan....

    Apa pa pun...tahniah ye...msuk tv ko ye..hemmm tumpang bangga nya aku....kekekeke

    ReplyDelete
  2. ari senin!! ni kena pinjam h/p tv ayang nak tgk kak rose live ni. tapi sis, awat time dia tu time su tgh merempit nak ke opis huhuhu.

    ReplyDelete
  3. Waa.. Sudah glemer aa?..
    Masuk TV macam itu Scarlet Johannson aa?..

    Manyak lasat laa gua punya sis ni..
    Ini macam gua mau mintak simpati maut kasi beliau belanja wa makan dubuk goleng tepung..!!

    Apa pasat wa cakap selupa Lim Tat aa?.. Manyak helan di sanubali ini..

    ReplyDelete
  4. k rose semoga kau relek ja ya..liza jadi penonton depan tv dalam rumah liza ja di tv 3 ja..banyakan senyum rose..pasti meriah bila kau pakai baju merah dan tentu s ike suka tengok mamanya dlm tv 3..selamat berjaya..

    ReplyDelete
  5. Leeya : hahaha... x yah tgk aa... malu je aku... rasanya x pakai serba merah kut... tukar kaler... ala2 warna petronas gitu... keke... lebih kurang cam warna buku... kekeke
    hubby aku x ikut... dia keje... nanti aku suh manager merangkap abah elly ambilkan gambar... :P

    Su : hahaha... sbb x nk bagi su tgk akak cakap live kat TV... hahah... tatau la kene pusingan kul bape... kul 7 dh kene ada kat sana...

    Cer : ala2 cam martha stewart je...hhahaha... hampes aaa ko... tau aa dh nak jadi ahli keluarga lim tat... cakap pun dh serupa limtat... hahahahha... lalalallala

    liza : hehe... ik dah x sbr tunggu hari isnin... x pakai merah aa liza... warna lain... nanti liza tgk ler ye... :)

    ReplyDelete
  6. salam..
    akak!!! masuk tb ker nie??
    ishkk.. cner sy nak tengok..
    keje.. mane aci wuu!! nak tgk gaksss,,
    nk tgk gakss

    ReplyDelete
  7. cikyuyu : yee... masuk TV kejap je... hehe... tak dan tgk ye... bgusssss... :)

    ReplyDelete