Sep 24, 2010

Safiy Aqil

BY Rose Harissa IN 15 comments




Setiap pembelian 'SEPERTI KEJU & COKLAT' secara online di Toko Buku Che' Rose akan menerima poskad TERHAD ini. Jualan juga adalah TERHAD kepada siapa cepat dia dapat! (^_~)v

15 comments:

  1. whoaaaaaaa bestnya dapat poskad ni. dni baru je beli minggu lepas tapi lom baca sebab busy raya dan esemen. ingat nak mulabaca besok, weekend. huhu... tak aci diorang dapat poskad. jeles dni... :'( nak jugak.. huhu --> ayat tak malu mintak2 hehehe

    ReplyDelete
  2. Uik? Dini dah beli?
    Dah baca ke? malu la... tu citer budak2... hehe
    dini emelkan kak rose alamat dini, nanti kak rose pos kan 1 kat dini... :)

    ReplyDelete
  3. hye.. nice blog... jual novel online ke

    ReplyDelete
  4. Amir : tengkyu... ya, jual secara kecil2an sahaja...

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Ini novel pertama Kak Rose yang saya beli dan baca! Menarik :)

    ReplyDelete
  6. Salam Emi...

    Uik... dah baca buku ni? Tengkyu laling...
    tapi segannyaaa... mak budak buat buku remaja... hehehe

    ReplyDelete
  7. hye rose..! collect ur award at my page..;)

    ReplyDelete
  8. Nora Anne:
    Tengkyu for that award... :)

    Said:
    boleh aje... hehe

    ReplyDelete
  9. salam kak rose . adik suke bce bku ny . best ! adik nk tye , buku cerite blues amni yg kak rose ceritekan dlm bku coklat & keju bahagian akhir tu da keluar ? hehe =)

    ReplyDelete
  10. salam chiqyn... terima kasih banyak2 sebab adik suka baca buku ni... :)
    blues amni tu belum keluar... masih di tangan editor untuk pses editing... :)

    ReplyDelete
  11. ala , fatin da beli , tp bukan secara online ;( fatin suka buku ! favourite fatin tao ! kwn kwn fatin yg bce semua suke ! akak mmg berbakat . .

    ReplyDelete
  12. Chiqyn : ... hehe

    Fila : mekasih ye... akak tak expect kalian suka buku ni... mekasih banyak2... :)

    ReplyDelete