Aug 26, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432

BY Rose Harissa IN 3 comments

Tahun ni aku tak buat kad raya macam tahun lepas. Tak sempat nak buat dan kumpulkan hero-hero dalam satu kad.

Oleh kerana aku dah start bercuti bermula malam ni (seminggu), maka aku nak mintak maaf dari kalian semua atas semua kesalahan samada yang masih ingat mahupun yang sudah lupa, baik yang disengaja mahupun yang tidak, yang salah taip, cerita menyinggung ke, tak best ke...

Atau mungkin ada perlakuan aku yang dah mengguris hati korang, samada aku kenal atau tak. Maklumlah aku ni kadang cakap main lepas je... apa aku rasa betul, tu yang aku cakap, tapi sekarang ni aku cuba juga tune down sebab sedar bukan semua orang boleh terima diri kita seadanya, kan?

Terima kasih kerana korang masih sudi baca cerita-cerita dari NORA di APO? mahupun novel-novel Rose Harissa.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1432,
Ampun Maaf Zahir dan Batin,
Taqobalallahu minna waminkum taqobbal ya karim, ja’alanallahu waiyakum minal aidin walfaizin walmaghfurin.
(^_^)V

3 comments:

  1. mama sayangggggggg
    selamat hari raya... nk ucappppp gak cmnerrr pon...

    ReplyDelete
  2. selamat hari raye kak rose..:-)

    ReplyDelete
  3. tengkyu all my darlings... selamat hari raya dan maaf zahir batin gak untuk yuyu dan ilyah ...

    ReplyDelete