Apr 19, 2012

Saranghaeyo, Arumi! - Final Cover

BY Rose Harissa IN 8 comments

Ini dia... final cover novel Syok! - Saranghaeyo, Arumi! @Arumi Kekasihku!.
Ha, kan dah kata novel ni berbau Hallyu, tengok, siap ada cop mohor lagi...  (*^_^*)
Ini pertama kali kolaborasi dengan Ney Nazwani si vectorian hebat PTS itu bagi menghasilkan cover novel ala K-Pop... 
Suka sangat konsepnya yang aegyo! 
Biarpun, tidak begitu meredhai warna PINK yang menjadi pilihan ramai itu... (^,^!)y

8 comments:

  1. wah comel...!Dah ade kat pasaran kew kak?kak nk ckp....ervan prima sakti!sumpah best!!!!

    ReplyDelete
  2. belum ada kat pasaran... mungkin 1 May nanti... kat pesta buku.. harap2 sempat...

    terima kasih sebab cakap ervan best... hehehe

    ReplyDelete
  3. 1 May? adeh...adeh takdapt naj gie...
    hehe best sesngt~rase nk tnggang trblek bce...ngeee

    ReplyDelete
  4. Tahniah... sangat cantik cover ini :)

    ReplyDelete
  5. Akak, cerita ni best sangat! Saya suka betul sampai taknak lepas buku tu dibuatnya. Tak sabar nak baca 'Mianhaeyo, Aiyani!'

    ReplyDelete