Oct 15, 2012

Pageviews reset to zero!

BY Rose Harissa


Mula-mula tengok blog ni punya overview, rasa nak macam dagu jatuh ke lantai... rasa nak hantuk kepala ke dinding... nak hogah komputer pun ya...gila! ((((;゜Д゜)))

Pageviews yang dah beratus ribu, tiba-tiba jadi kosong dalam sekelip mata! 。゚(゚ノД`゚)゚。

Huwaaaa... ingatkan ni salah aku sebab malam tadi gatal godek-godek HTML... tapi bila google... rupa-rupanya orang lain, maksudnya satu duniaaaa...alami masalah yang sama. Haih!

Mula-mula ingat nak berhijrah dah sebab dah sakit hati... dan mula usha-usha Wordpress... yelah, alang-alang jadi 0, baik pindah platform...

Tapi setelah muhasabah diri, aku baru aje berpenat lelah, bersengkang mata (maklumlah...agak buta IT jadi kena baca kod HTML satu-satu...) customized kan blog ni dari template, aku pun baru aje register dengan Disqus untuk platform komen yang baru... dah buat synchronization pun dengan komen2 lama... maka, aku menabahkan diri. o(╥﹏╥)o

Harap-harapnya ni semuaaaa...cuma masalah temporary.... (。-_-。)

UPDATE 12:06 pm:  Yeah... dah okay balik pun... nasib baik! \(^0^)/