Friday, September 8, 2006

Thursday, September 7, 2006

Wednesday, September 6, 2006

wentworth miller

9/06/2006

ehem...

skg aku tengah giler lukis gambar mamat ni... kiut!
kalo dulu, aku lukis manual. skg, belajar pakai illustrator... senang sikit... anak aku taklah sibuk nak mengacau... lagipun senang gak nak antar artwork kat APO?... email je.. ;)
nanti aku letak lagi gambar mamat kiut ni... ;P

Tuesday, September 5, 2006

Welcome to my life

9/05/2006
Huh, hari ni tercipta satu blog lagi… dah lama register tapi x create apa-apa pun...orang ada blog, aku pun nak gak ada blog… padahal dah ada satu kat Friendster… tapi aku malas nak update kat situ sbb dah set private entry…
Yang ni pulak… sebagai persediaan untuk menyambut kelahiran novel sulung aku… sebab aku tengok dah ramai penulis yang ada blog sendiri untuk berinteraksi dengan pembaca… juga sebagai platform untuk aku letakkan ‘artwork’ aku…Jadi aku rasa perlulah untuk aku memperkenalkan diri aku di alam maya ni ...

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts