Sep 5, 2006

Welcome to my life

BY Rose Harissa IN No comments

Huh, hari ni tercipta satu blog lagi… dah lama register tapi x create apa-apa pun...orang ada blog, aku pun nak gak ada blog… padahal dah ada satu kat Friendster… tapi aku malas nak update kat situ sbb dah set private entry…
Yang ni pulak… sebagai persediaan untuk menyambut kelahiran novel sulung aku… sebab aku tengok dah ramai penulis yang ada blog sendiri untuk berinteraksi dengan pembaca… juga sebagai platform untuk aku letakkan ‘artwork’ aku…Jadi aku rasa perlulah untuk aku memperkenalkan diri aku di alam maya ni ...

0 comments:

Post a Comment