Apr 12, 2008

Pesta Buku 2008

BY Rose Harissa IN 2 comments


Salam…. Kali ni aku nak citer pasal Pesta Buku 2008. Akhirnya dah abis bertugas… kembali bertugas kepada suami… dft011.gif

Sengaja balik awal tadi sbb semua geng sibuk nk balik awal… aku pun dh takde mood nak merewang beli buku… dft002.gifcukuplah aku beli beberapa buah novel dr beberapa publisher lain…dah x de bajet… bukannya bekerja… kene sedor diri.

Tapi balik tadi x sedor diri sebab aku sempat merempit melepaskan geram lalu NPE… hasilnya… beberapa mamat yg ‘tak sekolah’ sebuk nak ajak aku beracing! Huh! Aku paling pantang kalau lelaki camtu… ko Evo, aku Wira Diesel… pehal ko nk rempit ngan aku? dft007.gif Buat malu kaum aje… adala satu tu Satria, satu lagi Perdana (perempuan)… tp aku peduli apa… kaki mmg gatal tekan 140 sampai umah… ya… aku mmg suka tekan laju sebab seronok layan denyutan adrenalin… aku suka pada perasaan tu… tatau ngape…028.gif

Berbalik pada Pesta Buku.. Alhamdulillah… tahun ni aku ada rasa kelainan sikit… sebab peluang bertemu dengan rakan2 alam maya lebih luas… x kurang juga, makin mesra dengan pembaca… 5 hari bertugas, sempat jumpa cam biasa, Kak nOOr and the geng.. yg kalau jumpa, mmg riuh sekampung… thanks kak nOOr sebab selalu sokong sy dan karya saya…011.gif

Dapat jumpa geng2 forum pun best... terima kasih byk kepada silencez and the geng... ada rezeki jumpa lagi! dft010.gif047.gif

Huhahuha dengan John NOrafizan wpun tu 1st time jumpa… sempat mintak signature dia. Paling mengejutkan jumpa Alyze! Ya, ALLAH… minah ni mmg lain sgt dalam gambar… kat luar, slim giler… huh, dengki aku… neway, ko mmg havoc dan rock Alyze! 011.gif

Kemudian jumpa Dini yang comel… serta kwn2 dia… Dini memang comel…015.gif

X sangka Nadya juga sanggup dtg dari Melaka… termengah-mengah… terima kasih Nadya… keep in touch…

Munirah yang selalu beremelan ngan akak… terima kasih sebab susah payah turun dr Seremban… Sempat jumpa Kak Mon dan Rin dr Brunei kejap aje... harap dapat jumpa lagi nanti... Jumpa puteri71 gak...

Hari last, sempat jumpa rakan2 Myspace… mekasih kat Latif yang datang bersama keluarga… siap belanja anaknya novel Berikan Cintamu ( x pe, novel ni sesuai ngan budak sekolah sebab heronya ala2 Islamiah yg dinamik gitu! Huhu! 005.gif) Dan tak lupa, buat Ada rocker… lu cute beb! Hahaha! 005.gif

Itulah dia kisahnya sepanjang Pesta Buku…Untuk warga ALAF 21.. terima kasih banyak sebab masih sudi panggil Rose Harissa memeriahkan Pesta Buku 2008. 009.gif Kepada semua pembaca, terima kasih kerana sudi menemui aku... Terima kasih kerana sudi memberi komen dan kritikan membina... 043.gif

Jumpa lagi di PBAKL tahun depan.. Insya ALLAH 048.gif

2 comments:

  1. Rose,
    Aku pun seronok layan perasan bila menekan minyak hingga mencecah 140km/h. Tak baik utk keselamatan, kan,kan? Hehe

    Tak kisah la Evo ke, Perdana, Satria atau Wira Diesel. Sometimes, it's not the vehicle...it's the driver! (meminjam kata2 Zaha... haha)

    ReplyDelete
  2. hahahha... hezzy! ko kalau bab2 kete, mmg sekepala ngan aku! sayang ko!
    haha, mmg la bahaya selalu nasihatkan diri... tp bila pegang stereng, kalau x rasa perasaan tu, x syok aaa!
    aku mmg setuju ngan Zaha! :P

    ReplyDelete