Wednesday, April 2, 2008

Souvenir style lama



Dah lama x buat keje spray ni… (bukan airbrush ye dft010.gif) … ni old fashion punya, spray direct dari tin. Belajar buat mende ni pas SPM masa keje kat Razmi Craft di Kompleks Teruntum 1994 dft003.gif.

Last aku buat kerja ni, masa kat Kolej Mara Kulim Kedah. Tak ingat berapa ratus keping aku spray tp ni pjek dengan Kelly untuk jual ni Pesta Sukan Kolej Mara SeMalaysia 1995. Aku tukang spray, Kelly tukang tulis sebab tulisan dia lagi lawa 045.gif. Natijahnya, aku tak bangun 3 hari sebab hidu bau spray lama sangat, urat kepala dah naik bengkak besar ibu jari. Huh, lepas tu aku serik nak main dengan spray. Tapi masa jual tu mmg berbaloi… mmg leh buat duit la… 011.gif

Tapi tadi, teringin pulak buat kerja lama tu. Hmm… ada lagi bakat aku wpun dh x kemas cam dulu. Tak larat nak buat banyak2 sebab kepala dah mula berdenyut.

Ni semua khas untuk pembeli bertuah novel aku di PWTC nanti dan juga untuk beberapa org yg terpilih 027.gif 021.gif. Art yg x seberapa dri aku… siapa cepat dia dapat! dft012.gif

9 comments:

  1. wah! kagum aku. kau ni memang berjiwa seni sungguh. er aku dgn muka x malunya nak bagitau, "aku nak satu tau!" :P ~LilyS

    ReplyDelete
  2. kau ni rose, terror sungguh...dah la jiwa seni...jari jemari pun berseni... aku salute abis! bertuah pembaca kau yg bertuah tu...
    neway, jumpa saturday 5hb nnt...insyaALLAH. reserve kan seat utk aku, tau! aku nak duduk sebelah kau jugak!!

    ReplyDelete
  3. weh lily yong... ko dapat buku aku percuma la... so, tak tercalon dapat sovenir tu... hehehehe... jangan marah

    Hezzy.. saja je buat2 promosi :).
    Ko nak duk sebelah aku ye? amboi,suh aku cup tempat ya? nk suruh aku datang awal la tu, kekeke

    ReplyDelete
  4. kak rose,saya jeles ni...hehehe...nak satu tp versi gurlish bleh???saya nak warna tema= purple,pink,hitam...bleh???wat mata ala2 shin chan...

    ReplyDelete
  5. amboi? ni spesel request ler ni? fad kene dapatkan 4.0 la baru sis buat... hahaha... bg semangat fad study tanpa paksa rela... kekeke

    ReplyDelete
  6. oh tidak...mana aci mcm ni...4 flat ti giller super genius...last sem fad xdpt 4 flat pun...this sem lagi la teruk coz exam setiap hari...tak bleh diskaun ker???

    ReplyDelete
  7. hahaha...fad kira aci la tu... nk adiah, kene la struggle kekuat... no diskaun! hahhaa... kejam dak akak?

    ReplyDelete
  8. tu kira kejam ala2 rejim...lari!!!!hehehe...nak 4 flat gak???apa kata,saya bawa akak gi jalan2 kat seksyen 7 rumah kwn saya ok???kita panjat flat 5 tingkat...lagi power...heehehe=P

    ReplyDelete
  9. hohh... fad buat lawak lakkk...
    akak nk idup lama lagi fad...nk gak merasa launch 5 novel... hahhahaha

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts