Monday, February 26, 2007

Hero Novel Kedua



Hmmm... saje2lah aku letak hero bayangan aku kat sini (Dennis Joseph O'Neil)... suka dia ni sebab dia ada kategori, nakal, sweet, cute, kacak, penyayang... menepati karektor hero novel kedua aku...
  1. Gambar ni masa dia tengah mengusik heroin nak ajak kuar dating… *wink*
  2. Ni masa dia tengah kecewa kerana terpaksa berpisah dengan org yg paling dia sayang...
  3. Gaya dia ketika di pejabat... :)
Vavava... kuatnya aku berangan... manuskrip tah ke mana... ahaks! Dan dialah penawar setiap kali aku tertekan nak siapkan manuskrip kedua nih… bila aku tengok muka dia, maka akan berkobar-kobarlah aku nak siapkan manuskrip untuk penilaian editor…
Sekian, terima kasih...

No comments:

Post a Comment

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts