Thursday, April 19, 2012

Saranghaeyo, Arumi! - Final Cover

Ini dia... final cover novel Syok! - Saranghaeyo, Arumi! @Arumi Kekasihku!.
Ha, kan dah kata novel ni berbau Hallyu, tengok, siap ada cop mohor lagi...  (*^_^*)
Ini pertama kali kolaborasi dengan Ney Nazwani si vectorian hebat PTS itu bagi menghasilkan cover novel ala K-Pop... 
Suka sangat konsepnya yang aegyo! 
Biarpun, tidak begitu meredhai warna PINK yang menjadi pilihan ramai itu... (^,^!)y

8 comments:

  1. wah comel...!Dah ade kat pasaran kew kak?kak nk ckp....ervan prima sakti!sumpah best!!!!

    ReplyDelete
  2. belum ada kat pasaran... mungkin 1 May nanti... kat pesta buku.. harap2 sempat...

    terima kasih sebab cakap ervan best... hehehe

    ReplyDelete
  3. 1 May? adeh...adeh takdapt naj gie...
    hehe best sesngt~rase nk tnggang trblek bce...ngeee

    ReplyDelete
  4. Tahniah... sangat cantik cover ini :)

    ReplyDelete
  5. Akak, cerita ni best sangat! Saya suka betul sampai taknak lepas buku tu dibuatnya. Tak sabar nak baca 'Mianhaeyo, Aiyani!'

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts