Aug 29, 2010

Dean Winchester

BY Rose Harissa IN 5 comments


>Dean Winchester<
Was born on January 24th, 1979. On November 2, 1983 his mother was killed by a demon, engulfing her in flames on the ceiling. As soon as he was old enough to hold a gun, John began training Dean to hunt the things that go bump in the night, in hopes of someday finding and killing the demon who killed his mother.

Dean loves his car (1967 Chevy Impala). He also loves classic rock. Dean also likes vibrating beds, sunsets, long walks on the beach and frisky women. Dean also loves to eat and will try, it seems, almost anything. There is also a possibility he watches Oprah.

But above all, Dean loves his family and will do anything to protect them, even sell his soul.

Dean hates all things evil. He has sworn to kill all supernatural evil for as long as they exist. He also hates flying.

Credo: Led Zeppelin rules!
Favorite thing to call his brother: Bitch and Sammy

*********************

Antara karektor hero kesukaaan aku dalam siri kegemaran Supernatural. Kadang-kadang sampai berangan nak tulis cerita macam tu. Pasal brotherhood, kuat menentang syaitan dalam versi Islamik. Tapi kalau buat, sah-sah orang kata tiru Supernatural pulak ye tak? Hehehe... Jadi tengok ajelah siri ni sampai habis... :)
Sepatutnya siri ni dah tamat pada musim kelima. Tapi disambung semula ke musim ke 6 sebab rating tinggi.
Apapun, Dean Winchester memang seorang abang yang kiut, kelakar, notty, witty segala... best!
Tak sabar nak tunggu Supernatural Seasons 6!!! Dean dengan Sam kembali setelah masuk 'syurga'. Heh...

5 comments:

  1. rose, me as well..mmg fanatik Dean Winchester..bila nak create hero je utk my novel.,semuanya nak kelihatan seperti dean..everything about dean rasa mcm perfect sgt.skrg tgh menghabiskan season 5..dah 15 episode dr 22 episodes..tak sabar nk tunggu season 6 klu ada..

    ReplyDelete
  2. buatlah novel supernatural versi islamik mesti menarikkan.. bkn nk tiru cuma cedok idea je kak.. sy mesti nk baca..

    ReplyDelete
  3. wah...ramainya peminat supernatural. saya sangat suka! hehehe... dalam banyak2 series, Supernatural nilah yang saya paling suka ulang tengok dan sebabnya adalah Dean Winchester. Ahaks! Kak Rose, draw kan saya sekeping gambar dia boleh? hehehehe

    ReplyDelete
  4. dean abg yang hensem.. suka jugak =)

    ReplyDelete
  5. Anita:
    hehehe... ye Nita, mmg fanatik ngan dean ni sebab karektor dia yang best tu... saya sampai ter imagine cover buku Nita Kasihku Arina tu, muka dean di sebalik kelubung tu... perghhh.... mmg mantops aaa...
    Season 6 tu memang ada Nita. Kat US on Air September ni. tapi tengok trailer tu mmg lagi banyak konflik antara dean dengan sam... haihh...

    mr. Syah:
    memang teringin... sangat2... tapi tu la...takut orang kata ceduk... tapi kalau ikutkan lebih kurang je supernatural dorang ngan kita... in fact, nama jin dan syaitan yang digunakan pun mmg ada dalam Islam... hmmm...

    Farah:
    hahaha... mmg ramai yang suka siri ni... suka tgk cara dean jaga adik dia... hehe... farah ambil je yang kak rose lukis ni... buat masa ni tak sempat nak upload gambar dean yang lain kat fb or blog... tunggu senang sikit... :)

    pinky:
    ye... abang dean hensem dan nakal... hehe

    ReplyDelete