Wednesday, March 24, 2010

Buku Projek Diet Ain Maisarah di PBAKL 2010


Dapatkan buku Projek Diet Ain Maisarah di PBAKL. Buku hasil kerjasama aku dengan penulis remaja PTS, Ain Maisarah. pompom
Apa yang best pasal buku ni?
  • Gabungan kisah Syuhada dengan kisah realiti Ain Maisarah yang gigih nak berdiet
  • Ada banyak tips berguna untuk diet
  • Kisah-kisah lucu lagi sengal Syuhada dalam misi berdiet
  • Gelagat Yuyu dan Ifah walaupun adakalanya idea mereka kadangkala tak masuk akal, tapi merekalah sahabat sejati Syuhada
  • Ada sedikit kisah cinta monyet Syuhada dengan rakan maya bernama Putera Shazlan a.k.a Ceplos.
  • Buku ni comel giler ala-ala blink-blink sebab ada sticker percuma yang sangat glitter.
Jadi kalau sesiapa dah penat baca novel cinta Rose Harissa yang berat-berat dan penuh konflik, sekarang cuba baca cerita remaja pula. Kisah Syuhada, budak Sekolah Sri Bangsar yang selalu minta tips dari Ain Maisarah untuk diet. Tak rugi beli. Boleh beli di :

Gerai Pink AinMaisarah
Gerai C20
Dewan Tiga
Tingkat 1
Berhadapan SASBADI

atau
Booth PTS (C11-C25)
Dewan Tun Razak 2 (seberang sungai)

pompompompompompom

12 comments:

  1. wa... dni tatau akak dah masuk PTS!.. hehe. nak gi cari buku ni besok :)

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Rose,

    Nak ajak datang Kedai Pink AinMaisarah hari Sabtu Ahad ni. Nak minta Kak Rose tandatangan Projek Diet.

    RAMAI SAAAAAANNGAT-SAAAAAAAAAAAAAANGAT pembaca yang membeli buku ni! Laku keras gitu! =D

    Nanti Ain telefon untuk tentukan masanya. Harap Kak Rose dan Kak Lily boleh luangkan masa ye.

    Terima kasih sangat-sangat sudi menulis bersama Ain. Really appreciate it!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

    ReplyDelete
  3. huaaaa...happy sgt kak rose ltk nama syuhada saleh..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. ardinihumaira:
    hehehe... dah lama la dini... sejak buku elly lagi... :D

    AinMaisarah:
    ampun maaf ain... sbb tak dapat join duduk di kedai pink ain... apapun kak rose lega dengar cerita ain by phone aritu... alhamdulillah... cuma tu la... skg kak rose ada masalah sikit... susah nak memberikan komitmen jitu... ampun ya... ampun...

    Adasy:
    hahhaa... mesti ada orang tido peluk buku tu... hehe... :D

    ReplyDelete
  5. Sedapnya membaca wasilah cinta weera ni...cinta sgt pada weera dan berharap dapat jadi ayu..hehehe

    ReplyDelete
  6. terima kasih banyak2 diyana... terharu rasanya bila diyana 'cinta' sangat pada Weera dan mahu jadi Ayu... :P

    ReplyDelete
  7. hehe..kak rose..jgn pelik yak...ada tkr nama Adasy..sbb haritu org alim mana tah komen blog ada.blog tu untuk release tension...dia pegi komen yg lagi menambahkan tension ada.ada tukar nama takut ade org lain baca hehehe

    ReplyDelete
  8. tak pe Ada, kak rose paham... bila berblogging ni biasalah... ada ajelah yang PHD lagi pulak bila set anonymous bleh bagi komen... lagilah sesedap rasa diorang tinggalkan komen... :D

    ReplyDelete
  9. sampai ke hari ni kak asik dok belek je buku weera tu..sebelum ni dok belek wan afzarel..tak belek, rindu...cepat2 kuar buku baru ya kak..yang ala weeraku tu..muuuaahhh...

    ReplyDelete
  10. wah... nampaknya weera dah berjaya kalahkan Azfarel ya... mekasih diyana... sekarang kak rose tgh buat research untuk create novel baru... :)
    tengkyu again... :)

    ReplyDelete
  11. akak bila nak buka jualan online buku ni? tak sabaq den nak beli. huahuahuahuahuahua.

    ReplyDelete
  12. buku ni takde kat TBCR sebab akak takde stok buku ni... maaf ya... :)

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts