Wednesday, February 16, 2011

Borak santai bersama NBKara di MPH Midvalley

Entri sambil lalu ni... maaf buat semua yang hantar komen dan emel (ceh! Macam berjuta komen eh? Ingat artis??? hehee) sungguh, tak sempat nak balas... sedang semput hampir nak muntah darah siapkan projek baru...
akan balas juga nanti... tapi lambat la...
(@_@)v
Kat sini nak umumkan aktiviti yang akan Che' Rose sertai...
Sesi bersama Penulis NB Kara Sdn Bhd.
19hb Februari 2011 (Sabtu)
2pm - 3pm / MPH Mid Valley
Temui penulis Norhayati Berahim, penulis novel Hujan Pun Menari & Dari Kerana Mata
bersama penulis novel Nora Ismail, penulis novel ...Dan Cinta Pun Tersenyum.
Temui mereka untuk sesi bersoal jawab dan juga borak santai...



Jadi Che' Rose akan keluar sekejap dari 'pertapaan' untuk bertemu sesiapa sahaja yang sudi bertemu Che' Rose, sepupu pontianak ni... hohoho!
Jumpa anda di sana! ♥(^_^)♥

6 comments:

  1. perhhh
    lama siot tak jejak sini...
    nak jalan2 jap ye kak....hehe

    ReplyDelete
  2. Hai Cik Rose dear, apo kabor? harap2 ko sehat... masih ngat aku ke? keh...keh..keh...aku macam biasa juga.... So, how ur day yesterday... l read from NB FB ko dan Kak Yati tu bbuat sesi bersama penulis.... Alahai ruginya aku.... aku harap2 nak jumpa ko lagi lah.... so, wat did u give 4 ur supporter...hehehe sbb kalau ada aku nak satu....aku mau jugak.. Hah, Kak Yati nak dtg nie, ko ikut ke?...hehhehe dah terpanjang pulak komen aku.... so jwab ye...dari sepupu sepapat hantu2 juga.. :)

    ReplyDelete
  3. Is:
    hahahha... takpe bro... akak pun sibuk semedang lately nih...

    Leeya :
    Aku pergi dengan mata tak cukup tidur haduiiii...tak pe leeya...next time ada rezeki, kalau aku tak bertapa, bolehla kita jmpa...
    aku tak ikut kak yati gi... Ervan je ikut... heheheh

    ReplyDelete
  4. Salam, hik.. hik.. kelako.. 1st time singgah sini, kita dari umah Kak Lily tadi. Selalu baca Cik Rose mngoceh kat intrend jek.. kah3. (betul ek, aku tak salah orang...)

    Sumpah saya tak buat benda2 kat atas tu... kalu tpaksa jilat, jilat pelan2, kuar lidah pun pendek2 jer, lagi bagus tak yah beli, kalu nak, mkn kat umah atau beli yg dlm mangkuk, lagi selamat...

    ReplyDelete
  5. keliru... keliru.. apmpon yek kalu slh org... hihi

    ReplyDelete
  6. errk.... sari... saya ni macam adik kak lily haslina nasir tu ke? hehehehe... jangan keliru... saya bukan rosie haslinda editor tersohor itu...
    takpe... saya faham...sari bukan orang pertama yang ingat macam tu... :)

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts