Tuesday, January 25, 2011

Wallcraft Store

Bosan tengok dinding rumah kosong?
Suka hiasan dinding?
Nak dinding nampak macam kat studio?
Nak buat perabot nampak lebih kreatif?

Ha, korang boleh gi kat sini, sebuah syarikat tempatan yang menyediakan produk hiasan dinding dan kreativiti seni hias. Sebab macam aku selalu berangan-angan nak lukis pada dinding tapi bila fikir, banyaknya masa yang terbuang, tak pernah aku buat pun.
Jadi pada sesiapa yang memasang angan-angan nak hias dinding tapi nak cepat dan mudah, pergi ke Wallcraft Decals Store ni. Cepat dan mudah. :)
Klik je logo dan gambar di bawah :

Website:




Banyak design-design sempoi, kiut dan cantik untuk hiasan dinding rumah korang. Lagi best sebab Wallcraft Store ada buat lucky draw untuk pembeli bertuah!

Antara contoh idea Wallcraft Store :







contact:
Wallcraft Wall Decals Store
L7-13, Level 7,
BREM MALL, Jalan Kepong,
52000 Kuala Lumpur, WP.

5 comments:

  1. mmg cantik2 belaka. tp duit dia lagi cantik hehehe

    ReplyDelete
  2. ah ah su... mmg cantik...sesuaila ngan harga...

    tapi ko nak murah? suh je anak2 ko conteng... abstrak gilerrr... hahahaha


    larikkkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  3. sesuai la sangat kak.

    uish... anak aku dah mulakan pun. mmg sangat abstrak... hak hak hak

    oit!! mana mau lari --> ikat kaki kak rose.

    ReplyDelete
  4. hahahaha... biar je anak ko mencurahkan bakat seni kat dinding tu...

    aku tak larat nak lari la wehhh... sengal asa kaki ni ha... huhu

    ReplyDelete
  5. la ni dia dah xbrani bila tgk mata mak dia bertukar jd merah hahaha... port baru utk lukis abstark sudah bertukar tmpt. wall rumah mak aku hahaha... bila nenek dia tanya kenapa xconteng umah sendiri. dia ckp nnt dinding umah dia kotor hahaha...

    aku pun dah xlarat nak kejar ko

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts