Monday, November 26, 2007

my favorite drawing!


Elly lagi? hahhaha... muntah darahlah korang tgk blog aku asik ada gambar Elly jek... hehehe... ni antara lukisan favorite aku buat masa ni...
Bukannya tak de cerita yang aku nak ceritakan... tapi cam malas la plak nak taip panjang2. Jadi aku post aje la lukisan ni. Lately kemalasan nak menaip entry blog semakin menjadi-jadi. Hehehe... sori lah ye, kalau tetiba blog ni bersawang ke apa ke...
Jumpa lagi...

3 comments:

  1. bila lah nak ada lukisan muka lynn ke.. laila ke... lily s ke.. lily h yg cun ke... hish, kalau ni stesen tv dah lama aku potong line... biar tak der letrik pun tak daripada nengok benda sama...

    ReplyDelete
  2. aku sokong! aku jadi tukang pun tak pe...bukan takat muntah darah, muntah hijau,merah kelabu, segala macam warna dah ni! Er...tspi asal kat lilyH tu aje yg ada cun ye? mushkil nih! ~lilyS

    ReplyDelete
  3. hahaha... korang ni memg la... aku pun tanak cakap pape laa... korang doakan aku je... :P

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts