Thursday, January 1, 2009

PENGARUH FILEM SHUTTER

Semalam tengok lagi filem Shutter ni kat TV9. Ala... filem seram yang si hensem Ananda Everingham berlakon tu. Dah berapa kali dah tengok. Citer ni aku tengok banyak kali pun tetap terkejut walaupun dah hafal kat mana hantunya keluar. Hari ni aku sakit tengkuk masa tengah ralit hadap PC. Hubby yang baik hati tolong picit dan letak minyak angin. Tapi mulutnya membebel.

"Selalu sangat sakit belakang la... sakit tengkuk laa..."
"Dah tu... saya ni menghadap komputer 24 jam..."
"Meh, saya tangkap gambar awak..."
"Eh? Nak buat apa pulak tangkap gambar saya cenggini?"
"Yelah, awak selalu sakit belakang... mesti ada hantu bertenggek kat bahu!"

Hubby gelak-gelak... aku dah menjeling. Aku dengan selambanya menjawab,

"Ah, takdenya hantu nak bertenggek. Ex-boyfriend saya semuanya hidup lagi!"

Hubby dah tergelak panjang. Aku? Sengih aje sebab dapat kenakan dia balik.
Sengal kan gurauan kami?

2 comments:

  1. salam cik rose harissa...

    hahahaha...kelakar la korang ni...
    (tumpang gelak sekali...hehehe)

    first time tgk citer tu kat tv9...
    antu nya tak seram sgt...tp tgk antu
    tu dok kat atas bahu, mcm jerangkong je...isk3...mcm shinigami pun ada...

    mamat hero tu mmg ensem...tp tak se-hensem yutaka... ^__^

    ReplyDelete
  2. salam wanupeh...

    haha... kami mmg 'bongek' sikit...

    yeap...masa tgk hantu tu bertenggek atas bahu dengan setianya mmg aku rasa semacam...

    ananda tu ada masanya aje nampak comey... mmg x leh lawan yutaka ah... :P

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts