Thursday, March 26, 2009

POLIS DAN EVO


Menyesal pulak dulu tak apply masuk PDRM. Kalau tak boleh pandu Evo secara percuma!


13 comments:

  1. itulah...polis skang dah bleh pandu evo...mesti ramai yang terer drift nak apply masuk polis nanti...

    ReplyDelete
  2. hahaha.... statement aslina tu buat akak tensen je... sbb umur dah 32... dah terlambat... hehe

    ReplyDelete
  3. eh ko nie tak habis2 dgn Evo 2...sabo je le... ko ckap le kat hubby tu, yg ko nak krta 2....mungkin angin dia baik, dia kasi ko satu....jgn mare ye laling, gurau je..... Aku kalau tak bgurau rasa sunyi hidup ku....apa apa pun aku doakan impian yg satu nie akan tercapai...hidup Evo..hahaha.....

    ReplyDelete
  4. nanti aku rembat satu ya rose,kiter g round2 pastu pulang la balik,aku demam seminggu klau dpt evo sebijik...he..he..balik kontan sejam je la jwbnya....ha..ha..ha..ha

    ReplyDelete
  5. Rose,
    Sama2 la kita nyesal! Hehe. Husband aku siap cakap...nak resign keje skrg sbb nak join PDRM! Haha

    ReplyDelete
  6. hai rose,
    hanya kerana evo ko teringin masuk polis...
    parah tul ko ni ngan evo...

    ReplyDelete
  7. Leeya : hehehhe... kalaulah hubby ku itu anak raja, bleh la aku main mintak je Evo sebijik... heheh... tak marah aa... aku tau ko sepesen ngan aku, suka gurau2...

    Teja : hahaha... ko mmg geng n sehati sejiwa ngan aku... kalo dapat evo, tiap2 minggu aku rela balik kontan... kekekek

    Hezzy : hahahah... kan? kan? tensen jek...

    Yus : hahaha... yelah, free free je dapat drive Evo sbb jadi polis... kekeke

    ReplyDelete
  8. tu dah bercita2 nak jd minah rempit la erk. hahaha

    ReplyDelete
  9. Su : heheh... mmg ada simpan cita2 pun... cuma tak kesampaian...

    ReplyDelete
  10. akk,
    menyesal lak??
    haah :D

    adeh, tergelak je rasa,
    akk cakap cam 2..
    nnt ramai lah bdk2 gle apply PDRM,
    hahhaha :D

    nak2 naek EVO..

    ReplyDelete
  11. cikyuyu : takdelah sampai menyesal sungguh2... tensen je tgk evo percuma... bila sampai kat polis takdelah sampai ratus ribu2 reganya... kekek

    ReplyDelete
  12. fadhlah... pokoknya... polis dan evo...

    ReplyDelete

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts