Monday, October 15, 2012

Pageviews reset to zero!


Mula-mula tengok blog ni punya overview, rasa nak macam dagu jatuh ke lantai... rasa nak hantuk kepala ke dinding... nak hogah komputer pun ya...gila! ((((;゜Д゜)))

Pageviews yang dah beratus ribu, tiba-tiba jadi kosong dalam sekelip mata! 。゚(゚ノД`゚)゚。

Huwaaaa... ingatkan ni salah aku sebab malam tadi gatal godek-godek HTML... tapi bila google... rupa-rupanya orang lain, maksudnya satu duniaaaa...alami masalah yang sama. Haih!

Mula-mula ingat nak berhijrah dah sebab dah sakit hati... dan mula usha-usha Wordpress... yelah, alang-alang jadi 0, baik pindah platform...

Tapi setelah muhasabah diri, aku baru aje berpenat lelah, bersengkang mata (maklumlah...agak buta IT jadi kena baca kod HTML satu-satu...) customized kan blog ni dari template, aku pun baru aje register dengan Disqus untuk platform komen yang baru... dah buat synchronization pun dengan komen2 lama... maka, aku menabahkan diri. o(╥﹏╥)o

Harap-harapnya ni semuaaaa...cuma masalah temporary.... (。-_-。)

UPDATE 12:06 pm:  Yeah... dah okay balik pun... nasib baik! \(^0^)/

Follow Me @roseharissa

About Me

RoseHarissa

"To be perfectly clear, passing is something that has never crossed my mind. Instead of stepping forward and explaining why and prove that I'd really meant no harm, I chose to remain silent. My attitude was, if they don't get it, I don't have to explain it, which was my way of saying that if they don't get me, I don't have to explain me." ©




Random

randomposts